dinsdag 30 december 2008

WeerOnline Enschede Nederland

WeerOnline Enschede Nederland
Het leek me wel belangrijk om te weten wat voor weer het oudejaarsdag gaat worden. Er wordt mist voorspelt. Hopenlijk niet zo dicht als vorig jaar. Toen hebben we geen vuurpijl gezien bijna. De buren waren nauwelijks te onderscheiden. Het knalwerk doet het in ieder geval wel. Hoeft om mij niet zo, ik ben altijd erg begaan met de dieren, onze eigen binnen maar ook met alles wat buiten leeft. In ieder geval een goede jaarwisseling allemaal!

3 opmerkingen:

Shanti zei

Nou ik ben ook begaan met de dieren Aliebieb. Dat bontgeval van mij schuift op z'n buik door de kamer zo bang is hij voor vuurwerk!

last best zei

Die mist vorig jaar was vreselijk. Ik kon de overburen niet eens meer zien staan!! Ik hoop idd dat het dit jaar niet zo is. Mijn kimi is ook bang voor vuurwerk helaas. Ik probeer haar maar zoveel mogelijk binnen te houden. Leuke filmpjes trouwens, en dan vooral die tekst eronder:-) Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en tot volgende jaar!!

Shanti zei

Hallo Aliebieb
De allerbeste wensen voor jou en je familie! Veel geluk en gezondheid in 2009!

DOORGESLAGEN?

ANDRE MANUEL WAT IS DE WERELD TOCH MOOI

Wij (Dick en ik) zijn "fans" van Andrè Manuel. We hebben zijn laatste theatershow:"Voor God noch Vaderland" gezien en ook zijn muziek vinden we erg goed (tegenwoordig "de Ketterse Fanfare")Dit filmpje vond ik op You Tube. Het is op het Oerolfestival en tot mijn verrassing staan wij erop. Aan het eind van het filmpje in het publiek. Wat is de wereld toch mooi! (Nou ja, niet altijd en overal maar je moet er zelf wat van maken)

NORMAAL

Over Alie, een deernke van 18 joar, woar is de tied bleevn?

RORY GALLAGHER HOME TOWN BLUES

Een favoriet van vroeger, Rory Gallagher (ik vind het nog steeds mooi) Hij is in 1995 overleden, aan de gevolgen van drank, na een levertransplantatie. Kort ervoor hebben wij hem nog zien optreden op de U.T. Hij was toen heel dik en behoorlijk bezopen. Jammer van zulke goede muzikanten.

SUMMERTIME BILLIE HOLLIDAY

Deze versie staat in de top 2000. Eigenlijk de mooiste(of J. Joplin?)Ik hoorde Summertime voor 't eerst toen ik een jaar of 16 was op de Oude Markt van een bandje: The Mother of Pearl, de gitarist (Adje v.d. Berg) is later nog erg bekend geworden. Ik ben het daarna altijd mooi blijven vinden.

SUMMERTIME JANIS JOPLIN