zaterdag 14 februari 2009

DING 17


Het is ondertussen wel duidelijk dat mijn interesse niet ligt in het hele web-gebeuren.Dat kun je ook niet leren, dat heb je of je hebt het niet. Het "handjevol websites" (zoals in de uitleg staat) is mij al meer dan genoeg. Privé op het web rondstruinen doe ik zelden of nooit. Door het meedoen aan deze cursus ben ik er wel wat makkelijker in geworden, en voor het werk in de bieb is het handig dat je wat sites en kreten weet om mensen voort te helpen.(als ze het zelf al niet beter weten) Ik krijg in ieder geval geen knikkende knieen en rooie vlekken in de nek meer als mij iets gevraagd wordt.Ik heb de overzichten bekeken,te veel om iets uit te zoeken wat ik leuk vind. Voor alle collega-kattenliefhebbers een museum waar je MOET zijn geweest!
Omdat ik in filiaal Glanerbrug werk info over Glanerbrug

5 opmerkingen:

Shanti zei

Een kattenmuseum! Altijd goed natuurlijk.
En ding 17 tja... vond ik ook niet veel aan. Eindeloze rijen websites met... van alles en nog wat, maar weinig van waarde.
Weer een ding afgerond en nog maar 5 dingen te gaan!

aliebieb zei

Hoera! Ook voor jouw, morgen, weer een jaartje erbij, gefeliciteerd!

Rianne zei

Ding 17 al, je bent dus al bijna klaar met je dingen!! Wie had gedacht dat het toch nog zo snel zou gaan?
groetjes Rianne

Rianne zei

:)

aliebieb zei

Jaaa, goed hé, wie had dat inderdaad ooit gedacht! Straks weer overal tijd voor! (vooral tussen de oren)Groetjes Omaliebieb!

DOORGESLAGEN?

ANDRE MANUEL WAT IS DE WERELD TOCH MOOI

Wij (Dick en ik) zijn "fans" van Andrè Manuel. We hebben zijn laatste theatershow:"Voor God noch Vaderland" gezien en ook zijn muziek vinden we erg goed (tegenwoordig "de Ketterse Fanfare")Dit filmpje vond ik op You Tube. Het is op het Oerolfestival en tot mijn verrassing staan wij erop. Aan het eind van het filmpje in het publiek. Wat is de wereld toch mooi! (Nou ja, niet altijd en overal maar je moet er zelf wat van maken)

NORMAAL

Over Alie, een deernke van 18 joar, woar is de tied bleevn?

RORY GALLAGHER HOME TOWN BLUES

Een favoriet van vroeger, Rory Gallagher (ik vind het nog steeds mooi) Hij is in 1995 overleden, aan de gevolgen van drank, na een levertransplantatie. Kort ervoor hebben wij hem nog zien optreden op de U.T. Hij was toen heel dik en behoorlijk bezopen. Jammer van zulke goede muzikanten.

SUMMERTIME BILLIE HOLLIDAY

Deze versie staat in de top 2000. Eigenlijk de mooiste(of J. Joplin?)Ik hoorde Summertime voor 't eerst toen ik een jaar of 16 was op de Oude Markt van een bandje: The Mother of Pearl, de gitarist (Adje v.d. Berg) is later nog erg bekend geworden. Ik ben het daarna altijd mooi blijven vinden.

SUMMERTIME JANIS JOPLIN