woensdag 7 januari 2009

WINTER WONDERLAND








Iedere "tussen-de-middag" wandel ik een half uur met Max. Vroeger was dat een uur maar dat wil onze ouwe Max(11) niet meer. Altijd dezelfde route. Wij wonen aan de rand van Enschede en zijn zo "buiten". Ondanks dat het buitengebied hier door nieuwbouw en snelweg steeds kleiner is geworden de laatste jaren genieten we er nog dagelijks van. (wat moet je anders). Wat ziet het er prachtig uit zo in het wit!

7 opmerkingen:

Rianne zei

dat ziet er zeker mooi uit!
Straks loop ik weer af en toe met je mee, alleen dan nu met de kinderwagen erbij!

blondie zei

Dat ziet er prachtig uit! Gelukkig heb je volgens de richtlijnen aan een half uur beweging per dag genoeg om fit te blijven

Groet, Blondie

Shanti zei

Wat een prachtige plaatjes Alibieb!
Echt Winterwonderland. Vorst, sneeuw en veel zon!

infogirl zei

Geweldig he! Dit is toch echt genieten !

Anoniem zei

Ja Blondie, dat klopt. Maar als je fit wilt blijven en afvallen,dan moet dat een uur zijn. Mooie winterplaatjes,hoor!!

twekkie zei

Ziet er mooi uit en zelf ben je ook in beweging. Fijn toch.

last best zei

Nou, nog maar een keertje dan. Ik had al een reactie gemaakt, maar die is plotseling foetsie? Vreemd.

Prachtige foto's zeg!! Hier in het bos is het ook zoooo mooi. Kijk maar op de blog van bibliotheekarin. Kimi vind het allemaal niet zo geweldig, ze krijgt er zulke koude pootjes van, echt een trutje.

DOORGESLAGEN?

ANDRE MANUEL WAT IS DE WERELD TOCH MOOI

Wij (Dick en ik) zijn "fans" van Andrè Manuel. We hebben zijn laatste theatershow:"Voor God noch Vaderland" gezien en ook zijn muziek vinden we erg goed (tegenwoordig "de Ketterse Fanfare")Dit filmpje vond ik op You Tube. Het is op het Oerolfestival en tot mijn verrassing staan wij erop. Aan het eind van het filmpje in het publiek. Wat is de wereld toch mooi! (Nou ja, niet altijd en overal maar je moet er zelf wat van maken)

NORMAAL

Over Alie, een deernke van 18 joar, woar is de tied bleevn?

RORY GALLAGHER HOME TOWN BLUES

Een favoriet van vroeger, Rory Gallagher (ik vind het nog steeds mooi) Hij is in 1995 overleden, aan de gevolgen van drank, na een levertransplantatie. Kort ervoor hebben wij hem nog zien optreden op de U.T. Hij was toen heel dik en behoorlijk bezopen. Jammer van zulke goede muzikanten.

SUMMERTIME BILLIE HOLLIDAY

Deze versie staat in de top 2000. Eigenlijk de mooiste(of J. Joplin?)Ik hoorde Summertime voor 't eerst toen ik een jaar of 16 was op de Oude Markt van een bandje: The Mother of Pearl, de gitarist (Adje v.d. Berg) is later nog erg bekend geworden. Ik ben het daarna altijd mooi blijven vinden.

SUMMERTIME JANIS JOPLIN